ONTMOET HET TEAM VAN BOHEMIAN BIRDS

Een community van 11.000+ avonturiers in 7 continenten

41 TEAMLEDEN
7 CONTINENTEN
4850 REIZIGERS
11142 FACEBOOK FANS

Empty your bucket list bij Bohemian Birds

Bohemian Birds is een bedrijf met een missie. Het is onze ambitie om tussen nu en 2025 minimaal 100.000 mensen te helpen met het legen van hun bucket list. Onze product specialisten werken samen met lokale ‘world-class’ experts die meer dan 30 jaar ervaring hebben in de reisbranche. Met deze experts opereren wij in ruim 100 landen waardoor we altijd de bestemming kunnen bieden die gewild is. Door onze ervaring zijn de activiteiten die wij aanbieden altijd bucket list waardig en tailor made, op die manier kunnen we de ultieme reiservaringen bieden.

Wij creëren op maat gemaakte incentive reizen, bedrijfsreizen, jubileumreizen, personeelsreizen en nog veel meer voor bedrijven vanaf zes personen. De meeste unieke trips overal ter wereld, met de beste en meest unieke activiteiten – 100% op maat gemaakt voor jouw groep. Wil je meer informatie over incentive reizen? Klik hier om alle ins en outs voor desbetreffende bedrijfsreizen te achterhalen

We hebben onder andere de onderstaande bedrijven mogen helpen met het legen van hun bucket list:

 • https://www.incentivereis.nl/wp-content/uploads/2016/12/Schermafbeelding-2017-09-13-om-18.30.41.png
 • https://www.incentivereis.nl/wp-content/uploads/2016/12/Schermafbeelding-2017-09-13-om-18.37.03.png
 • https://www.incentivereis.nl/wp-content/uploads/2016/12/Schermafbeelding-2017-09-13-om-18.40.37.png
 • https://www.incentivereis.nl/wp-content/uploads/2016/12/Schermafbeelding-2017-09-13-om-18.41.34.png
 • https://www.incentivereis.nl/wp-content/uploads/2016/12/Schermafbeelding-2017-09-13-om-18.43.10.png

ONS TEAM

Michiel Stoffels
 • -Founder & Chief Executive Officer

Michiel (1987) is mede oprichter en CEO van Bohemian Birds. Daarvoor heeft hij heeft drie jaar lang een eigen restaurant gehad en heeft veel ervaring opgedaan tijdens zijn op e-commerce gerichte baan bij Albert Heijn. Hij heeft voor meer dan een jaar in New York City gewoond, en heeft onder andere gereisd naar Lapland, Mongolië, Costa Rica, China, Indonesië, de Arabische Emiraten om de ultieme Bucket List ervaring te beleven. Vorig jaar is hij naar Burning Man geweest! Still to go on his never-empty list: Een trip naar Alaska.

Sarah Theunissen
 • -Managing Director B2B

Sarah (1988) is de Managing Director van Bohemian Birds Incentive Reizen. Afgelopen periode werkzaam in de Amsterdamse 5* hotellerie en onderdeel geweest van het openings-team van W Amsterdam hotel. Reizen is een prioriteit om de Bucket List jaarlijks te kunnen vernieuwen. Al verwijderd van de Bucket List? Een jaar gewoond & gewerkt in San Francisco, 10 maanden reis Australië Gold Coast, jaarlijkse city trips naar aparte plekken zoals Riga, Marrakech en opkomend Tel Aviv! Hoogtepunt; tweemaal Burning Man festival in Amerika 2015 & 2017. And the best is yet to come..

Suzan Franssen
 • -Product Manager B2B

Suzan is Product Manager van Bohemian Birds Incentive Reizen. De afgelopen jaren heeft zij gewerkt als project manager voor zakelijke congressen & evenementen. Reizen is haar zeker niet onbekend; van het beklimmen van de Mont Blanc in Franse Alpen en de Himalaya in Nepal tot het snorkelen met vriendelijke walvishaaien in de Filipijnen. Bovenaan haar bucket list staan touren op de motor door Vietnam en het beklimmen van de Kilimanjaro in Tanzania.

Harm Ligtenberg
 • -Chief Digital Marketing

Harm begon in mei 2017 bij Bohemian Birds. Na goed werk met het opzetten van een nieuw business unit 'incentive- en bedrijfsreizen', is deze mede-oprichter vanaf 1 juli 2017 gepromoveerd tot de digitale marketing guru. Door zijn passie om andere landen en culturen te ontdekken heeft hij 3x in het buitenland gewoond. Een half jaar in Australië, Spanje en Zuid-Afrika. Verder is hij aan land gegaan bij oa Nieuw-Zeeland, Moorea, Ijsland en de Dominicaanse Republieken. Zijn Bucket List items zijn om alles te ontdekken wat er te ontdekken valt in Zuid & Midden Amerika

Roderick Verstegen
 • -Legal Director

Roderick is de legal director en houdt zich sinds mei 2016 bezig met de juridische zaken van Bohemian Birds. Roderick krijgt er energie van zijn kennis en expertise in de breedste zin in te zetten en experimenteert graag in de keuken. Hij is werkzaam als bedrijfsjurist voor EBN en werkte eerder als advocaat voor Houthoff Buruma en Diageo. Favoriete bestemmingen zijn Spaanstalige landen en Zuid-Afrika. Hoog op de Bucket List staan: Great Migration in de Serengeti en een trekking langs de Noorse fjorden.

Ivanka van Maanen
 • -Junior Bucket List Consultant

Ivanka is op 27 augustus begonnen met haar stage bij Bohemian Birds Incentive. Ze doet de opleiding Tourism Management en vindt met name de bedrijfsreizen-wereld erg interessant. Deze gedreven jongedame heeft enorm veel passie voor reizen en het organiseren ervan. Nadat ze voor de eerste keer de oversteek naar een ander continent had gemaakt, ontstond de interesse om meer van de wereld te zien. Die interesse in combinatie met haar passie voor muziek maken, reist ze de gehele wereld rond. Haar doel is om alle werelddelen te bezoeken en de absolute bucket list items zijn: een rondreis door Canada, een huskytocht in Lapland, Australië bezoeken en NYE een keer in het buitenland vieren!

Jasper Mutsaerts
 • -Founder

Jasper Mutsaerts (1986) is een Nederlandse ondernemer en blogger. Hij heeft leren lopen en praten in Igogwe, Tanzania. Vanuit daar hebben zijn nieuwsgierigheid en rusteloosheid hem over de halve wereld heen gesleept! Hij heeft voor langere tijd gewoond in Den Haag, Salamanca, Amsterdam, Buenos Aires, Delhi en Londen. Jasper vindt het leuk om mensen met elkaar te verbinden. Hij heeft projecten gedaan voor organisaties zoals McKinsey, Stichting Run for Human Rights Watch, De Nationale DenkTank, THNK, ImpactHub & Emerce. Sinds 2013 stopt hij zijn energie in Bohemian Birds met als missie om tussen nu en 2025 zo’n 100.000 mensen te inspireren hun Bucket List te legen.