ONTMOET HET TEAM VAN BOHEMIAN BIRDS

Een community van 11.000+ avonturiers in 7 continenten

48 TEAMLEDEN
7 CONTINENTEN
4846 REIZIGERS
11142 FACEBOOK FANS

Empty your bucket list bij Bohemian Birds

Bohemian Birds is een bedrijf met een missie. Het is onze ambitie om tussen nu en 2025 minimaal 100.000 mensen te helpen met het legen van hun bucket list. Onze product specialisten werken samen met lokale ‘world-class’ experts die meer dan 30 jaar ervaring hebben in de reisbranche. Met deze experts opereren wij in ruim 100 landen waardoor we altijd de bestemming kunnen bieden die gewild is. Door onze ervaring zijn de activiteiten die wij aanbieden altijd bucket list waardig en tailor made, op die manier kunnen we de ultieme reiservaringen bieden.

Wij creëren op maat gemaakte incentive reizen, bedrijfsreizen, jubileumreizen, personeelsreizen en nog veel meer voor bedrijven vanaf zes personen. De meeste unieke trips overal ter wereld, met de beste en meest unieke activiteiten – 100% op maat gemaakt voor jouw groep. Wil je meer informatie over incentive reizen? Klik hier om alle ins en outs voor desbetreffende bedrijfsreizen te achterhalen

We hebben onder andere de onderstaande bedrijven mogen helpen met het legen van hun bucket list:

 • https://www.incentivereis.nl/wp-content/uploads/2019/01/RABO-1.png
 • https://www.incentivereis.nl/wp-content/uploads/2019/01/TRIPADVIS-1.png
 • https://www.incentivereis.nl/wp-content/uploads/2019/01/GUIDION-1.png
 • https://www.incentivereis.nl/wp-content/uploads/2019/01/ACUMEN-1.png
 • https://www.incentivereis.nl/wp-content/uploads/2019/01/nauta.png
 • https://www.incentivereis.nl/wp-content/uploads/2019/01/JM.png
 • https://www.incentivereis.nl/wp-content/uploads/2019/01/BB1.png
 • https://www.incentivereis.nl/wp-content/uploads/2019/03/KOOPWEB.png
 • https://www.incentivereis.nl/wp-content/uploads/2019/03/QISS-WEB.png
 • https://www.incentivereis.nl/wp-content/uploads/2019/01/usg.png

ONS TEAM

Michiel Stoffels
 • -Founder & Chief Executive Officer

Michiel (1987) is mede oprichter en CEO van Bohemian Birds. Daarvoor heeft hij heeft drie jaar lang een eigen restaurant gehad en heeft veel ervaring opgedaan tijdens zijn op e-commerce gerichte baan bij Albert Heijn. Hij heeft voor meer dan een jaar in New York City gewoond, en heeft onder andere gereisd naar Lapland, Mongolië, Costa Rica, China, Indonesië, de Arabische Emiraten om de ultieme Bucket List ervaring te beleven. Vorig jaar is hij naar Burning Man geweest! Still to go on his never-empty list: Een trip naar Alaska.

Sarah Theunissen
 • -Managing Director B2B

Sarah (1988) is de Managing Director van Bohemian Birds Incentive Reizen. Afgelopen periode werkzaam in de Amsterdamse 5* hotellerie en onderdeel geweest van het openings-team van W Amsterdam hotel. Reizen is een prioriteit om de Bucket List jaarlijks te kunnen vernieuwen. Al verwijderd van de Bucket List? Een jaar gewoond & gewerkt in San Francisco, 10 maanden reis Australië Gold Coast, jaarlijkse city trips naar aparte plekken zoals Riga, Marrakech en opkomend Tel Aviv! Hoogtepunt; tweemaal Burning Man festival in Amerika 2015 & 2017. And the best is yet to come..

Suzan Franssen
 • -Product Manager B2B

Suzan is Product Manager van Bohemian Birds Incentive Reizen. De afgelopen jaren heeft zij gewerkt als project manager voor zakelijke congressen & evenementen. Reizen is haar zeker niet onbekend; van het beklimmen van de Mont Blanc in Franse Alpen en de Himalaya in Nepal tot het snorkelen met vriendelijke walvishaaien in de Filipijnen. Bovenaan haar bucket list staan touren op de motor door Vietnam en het beklimmen van de Kilimanjaro in Tanzania.

Priscilla Menick, Yogyakarta
Priscilla Menick
 • -Travel Product Specialist

Priscilla is sinds maart 2019 onderdeel van het B2B team als Travel Product Specialist. Afgelopen jaar werkzaam geweest als Junior Online Marketeer in de foodbranche en voor die tijd haar bachelor in toerisme afgerond. Een aantal mooie items zijn al afgestreept van haar bucket list, zoals de reis door Indonesië van 3 maanden, het duiken bij Flores en het bungeejumpen van de hoogste bungeejump brug (Bloukrans Bridge) in Zuid-Afrika. Dit jaar staat er ook weer een mooi item in de planning om afgestreept te worden van haar bucket list, namelijk duiken in de Filipijnen bij wrakstukken!

Jeroen Nieuweboer
 • -Junior Bucket List Consultant

  Jeroen is onze B2B Junior Bucket List Consultant bij Bohemian Birds. Hij doet de opleiding Tourism Management in Haarlem, maar kan niet wachten om eindelijk aan de slag te gaan in het werkveld. Of dit in Nederland zal zijn, of ergens op een exotische bestemming ligt nog helemaal in het midden. Hij staat in ieder geval overal voor open en gaat graag avonturen aan. De meest gave reis die hij tot nu toe heeft gemaakt is een roadtrip langs de westkust van Amerika met zijn ouders en zusje toen hij 13 was. Na zijn studie wil hij graag nog de wereld over met zijn vriendin en langere trips maken naar Zuidoost-Azië, Australië en Zuid-Amerika. Met name Suriname is een must waar hij absoluut nog heen wil.

  Harm Ligtenberg
  • -Chief Digital Marketing

  Harm begon in mei 2017 bij Bohemian Birds. Na goed werk met het opzetten van een nieuw business unit 'incentive- en bedrijfsreizen', is deze mede-oprichter vanaf 1 juli 2017 gepromoveerd tot de digitale marketing guru. Door zijn passie om andere landen en culturen te ontdekken heeft hij 3x in het buitenland gewoond. Een half jaar in Australië, Spanje en Zuid-Afrika. Verder is hij aan land gegaan bij oa Nieuw-Zeeland, Moorea, Ijsland en de Dominicaanse Republieken. Zijn Bucket List items zijn om alles te ontdekken wat er te ontdekken valt in Zuid & Midden Amerika

  Roderick Verstegen
  • -Legal Director

  Roderick is de legal director en houdt zich sinds mei 2016 bezig met de juridische zaken van Bohemian Birds. Roderick krijgt er energie van zijn kennis en expertise in de breedste zin in te zetten en experimenteert graag in de keuken. Hij is werkzaam als bedrijfsjurist voor EBN en werkte eerder als advocaat voor Houthoff Buruma en Diageo. Favoriete bestemmingen zijn Spaanstalige landen en Zuid-Afrika. Hoog op de Bucket List staan: Great Migration in de Serengeti en een trekking langs de Noorse fjorden.

  Jasper Mutsaerts
  • -Founder

  Jasper Mutsaerts (1986) is een Nederlandse ondernemer en blogger. Hij heeft leren lopen en praten in Igogwe, Tanzania. Vanuit daar hebben zijn nieuwsgierigheid en rusteloosheid hem over de halve wereld heen gesleept! Hij heeft voor langere tijd gewoond in Den Haag, Salamanca, Amsterdam, Buenos Aires, Delhi en Londen. Jasper vindt het leuk om mensen met elkaar te verbinden. Hij heeft projecten gedaan voor organisaties zoals McKinsey, Stichting Run for Human Rights Watch, De Nationale DenkTank, THNK, ImpactHub & Emerce. Sinds 2013 stopt hij zijn energie in Bohemian Birds met als missie om tussen nu en 2025 zo’n 100.000 mensen te inspireren hun Bucket List te legen.