Marokko, bedrijfsreis, incentive reis

Veel gestelde vragen

ORIËNTEREN OP EEN INCENTIVE REIS

Hoe kunnen jullie lokale kennis hebben in meer dan 100 landen?

Door zelf heel veel te reizen natuurlijk! Maar dat zeker niet alleen: onze lokale kennis komt mede van een nauwkeurig geselecteerd netwerk van lokale experts in alle landen waar wij reizen aanbieden. Deze partners weten vrijwel alles te regelen wat wij ze vragen!

Waarom zou ik de organisatie van mijn reis uitbesteden aan jullie?

Omdat we al het saaie werk wat betreft de planning en organisatie van jouw incentive reis uit handen nemen. Je levert zelf input voor de samenstelling van de reis en je maakt 100% deel uit van het creatieve proces om tot de ideale trip te komen. Wij werken jouw ‘to do’ list af die daaruit voortkomt waardoor je vanaf het begin volledig wordt ontzorgd!

Wanneer moeten we een vliegticket boeken en hoe?

Tickets kunnen geboekt worden vanaf 11-13 maanden voor de vertrekdatum. Ook Low-Budget maatschappijen zoals Easyjet en Ryanair publiceren hun tarieven steeds eerder; 6-13 maanden voor vertrek. Voor grote groepen is het aan te raden om zo vroeg mogelijk te boeken. Tickets voor kleine groepen (8 personen of minder) willen nog wel eens op en neer gaan in prijs, maar voor groepstickets geldt altijd: hoe langer je wacht, hoe hoger de prijs. Wij hebben contacten met alle grote vliegtuigmaatschappijen en kunnen dus gemakkelijk en goedkoop aan vliegtickets komen voor groepen.

Wat kost een incentive bij Bohemian Birds?

Dat hangt van veel dingen af: o.a. bestemming, accommodatie, reisperiode, reisduur en activiteiten zijn belangrijke factoren. Wij werken daarom altijd met een budget wat vooraf door jullie is bepaald. Dus of je nou low-budget of over-the-top luxury wilt, wij zorgen altijd voor een reis die past bij jouw budget.

Wat is de werkkostenregeling (WKR)

Je zal er vast een keer over gehoord hebben; de werkkostenregeling. De WKR bundelt alle wetten en regels voor alle vergoedingen aan werknemers in één gemeenschappelijke regeling. Wij merken dat te veel bedrijven tegen onduidelijkheden aanlopen bij de organisatie van jouw incentive reis. Een beloningsreis voor het personeel valt helaas buiten de WKR. Echter kan een groot deel van de reis wel onder de WKR vallen. Hoe? Lees ons blog; 5 antwoorden over het WKR!

BOEKEN VAN EEN INCENTIVE REIS

Hoe boek ik een incentive reis?

We beginnen om al jullie ideeën en wensen op een rij te zetten. Hiervoor komen we graag langs en jullie zijn ook altijd welkom op het kantoor. We denken graag met je mee, dus als je nog niet precies weet welke richting jouw Incentive Reis op moet gaan, dan helpen wij je graag! Op basis van jullie plannen ontvang je gratis en vrijblijvend één of meerdere offertes. Al onze reizen zijn op maat gemaakt, dus je kan altijd nog sleutelen aan je reis – zelfs nadat hij al is aanbetaald. Zo creëren we samen jullie perfecte trip!

Hoe werkt het met betaling?

Bij bevestiging van de reis dien je een aanbetaling te doen. Afhankelijk van hoe ver van te voren je boekt is dit tussen de 20%-40%. Het grootste gedeelte betaal je pas 6 weken voor vertrek.

Wat kan ik zelf nog doen voor de organisatie van mijn reis?

Wat jij wilt! Nadat je ons alle wensen en to do’s hebt verteld, gaan wij voor jou aan de slag en is het ontzorgen begonnen. Je kan bijvoorbeeld wel een kamerindeling opzetten, een speech voorbereiden en natuurlijk; managen dat iedereen op tijd is voor de vlucht!

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Dat kan zeker! Na het bespreken van je wensen en ideeën stellen we altijd een of meerdere vrijblijvende offertes op. Omdat we reizen op maat maken kan er altijd iets aangepast worden.

Hoe plan ik een afspraak in om mijn reis te bespreken?

Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel ons direct op +31 20 244 0140 om een afspraak in te plannen met ons. Jullie zijn altijd welkom en we komen graag langs voor het bespreken van jullie wensen.

Kan ik iets in mijn offerte wijzigen?

Omdat al onze reizen op maat zijn gemaakt voor jou kan er altijd iets aan de offerte worden aangepast. Zelfs als je al betaald en bevestigd hebt kan je nog dingen aanpassen – we zijn erg flexibel en denken altijd met je mee!

OVERIG & ALGEMEEN

Is een offerte gratis of moet ik betalen?

Een offerte is altijd gratis.

Het maken van een offerte kost erg veel tijd omdat alles maatwerk is. Wij weten uit ervaring echter dat de meeste offertes die wij uitsturen worden geboekt, dus we doen al dat werk graag voor je!

Is de groep verzekerd tijdens de reis?

Met Bohemian Birds ga je veilig en verzekerd op reis. We werken uitsluitend samen met lokale experts die veilig te werk gaan, modern materieel gebruiken voor activiteiten en goed onderhouden vervoersmiddelen bezitten. En mocht jullie toch iets overkomen door schuld van een van een ander? Dan zijn wij met een Nederlandse Tour Operator Aansprakelijkheidsverzekering bij een wereldwijd opererende verzekeringmaatschappij uitstekend gedekt. Voor een incentive reis is het natuurlijk wel belangrijk om als werkgever zelf ook een reis- en/of annuleringsverzekering afsluit. Omdat jij als werkgever jou werknemers op reis stuurt, ben jij verantwoordelijk voor het afsluiten van een reisverzekering.

Wat is het SGRZ?

Wederom ga je met Bohemian Birds veilig op reis! Wij zijn aangesloten bij het Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ). Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Wie helpen je?

Ervaringen

Trip Advisor

Bohemian Birds heeft ons enorm goed geholpen met het vinden van de juiste vliegtickets voor onze reis naar Italië. We komen volgend jaar zeker terug!

Guidion

Super geslaagd! We werden onwijs netjes ontvangen, Goran was een geweldige gids en het hotel was schitterend! De old timers vielen zeer goed in de smaak en waterskiën en het kayakken was een groot succes! Voor herhaling vatbaar.

Acumen

Het uitbesteden van onze reis was echt een verademing. Prettig contact en erg fijne goede service. We hadden een super hotel en de privé boottrip met BBQ waren het absolute hoogtepunt!

NautaDutilh

NautaDutilh

In juni 2018 heeft Bohemian Birds de banking praktijkgroep van NautaDutilh (ruim 80 man) meegenomen naar het zonnige Portugal. Wij hebben gedineerd op mooie locaties en hebben genoten van al het pracht en praal dat Portugal te bieden heeft. Bohemian Birds zorgde voor geslaagde dagprogramma's, waarin er voor iedereen wat wils was - van scavenger hunt tot aan coastering. Bohemian Birds heeft ons banking uitje tot in de puntjes geregeld - van vervoer, accommodatie en activiteiten tot aan restaurants. De samenwerking met Bohemian Birds verliep heel soepel - zij waren altijd goed bereikbaar en zij hebben zich 100% ingezet om het uitje tot een groot succes te maken. Wij kijken - mede dankzij Bohemian Birds - terug op een heel geslaagd teamuitje!

JungleMinds; Review

JungleMinds

Ieder jaar gaan we met het hele team een paar dagen op reis en dit jaar heeft Bohemian Birds het uitje weer naar een volgend level getrokken! De communicatie tijdens de voorbereiding was heel prettig. Suzan en Sarah hadden alles tot in de puntjes doordacht, dus we hoefden op locatie alleen maar te genieten van de prachtige omgeving, het luxe hotel en het heerlijke eten. Heel erg bedankt voor deze geweldige ervaring!

Global Top Tier Strategy Consulting Firm

Sarah, Suzan and the whole staff at Bohemian Birds organized an amazing trip for our team of ~50 people to Iceland that was perfect and hit all the right notes! Their planning and response times were impeccable, the venues that they chose top notch, their creativity endless, and their local partners super friendly. We couldn’t have had such an impactful and meaningful few days as a team together without their help and we definitely look forward to working with them again soon. They’re a true 10 out of 10!

USG Finance Professionals

Bohemian Birds heeft voor ons 20 jarig jubileum een fantastische reis voor 70 personen naar Split georganiseerd. Dankzij de flexibele en dienstverlenende opstelling van Suzan en Sarah is de reis perfect gelopen. Hartelijk dank voor de prachtige ervaring.

Qiss-IT

Wat een waanzinnig goed georganiseerde reis naar Schotland hebben wij gehad dankzij Bohemian Birds en in het bijzonder Suzan! Tijdens het organiseren van ons jaarlijks bedrijfsweekend was de communicatie top! Alles was tot in de puntjes geregeld. Bohemian Birds heeft ervoor gezorgd dat we zorgeloos konden genieten. Op naar een leuke samenwerking voor volgend jaar!!

TIM Recruitment, logo

TIM Recruitment

Samenwerken en successen vieren met alle collega's tijdens het TIM teambuilding weekend op Ibiza dat georganiseerd was door Bohemian Birds. Eenmaal aangekomen verliep de hotelkamer check-in vlekkeloos dankzij een eigen TIM balie. De volgende dag stonden verschillende activiteiten waaronder een roadtrip, boottocht en diner op het programma. De avond hebben we afgesloten (dit was een tip van Sarah voor wie nog energie had om door te gaan) met een bezoek aan de Pacha tot in de kleine uurtjes. De organisatie door Bohemian Birds was op alle fronten goed op elkaar afgestemd. De mensen van de organisatie waren leuk en zeer behulpzaam. Het logo van TIM was geïntegreerd in alle activiteiten wat het TIM gevoel zeker heeft versterkt onder de collega's. Al met al was het teambuilding weekend (die veel te snel voorbij was), waarin collega's door de informele sfeer elkaar beter en van een andere kant hebben leren kennen, zeker meer dan geslaagd.

Optimo, recensie, Praag

Optimo

Bohemian Birds heeft alle zorgen uit handen genomen bij het organiseren van een reis naar Praag met tachtig collega’s, ter ere van ons vijfjarig jubileum. Vanaf de allereerste brainstorm tot aan de dag dat we terugkwamen: alles verliep vlekkeloos. Door de goede bereikbaarheid en de heldere manier van communiceren van het team van Bohemian Birds, stapten we vol vertrouwen het vliegtuig in. In Praag stonden de plaatselijke gidsen continu voor ons klaar. Het hotel, transfers en alle activiteiten waren boven verwachting goed. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Contact

incentives@bohemianbirds.com
Tel: 020 - 244 0140
Whatsapp:

Bohemian Birds
Prinseneiland 26B
1013 LR Amsterdam