Bedrijfsweekend herbeleven! Tips & Tricks

mei 30, 2018

De beste tips om een geweldige rendez-vous van jouw afgelopen bedrijfsweekend te organiseren!

Stel: je hebt een onvergetelijke bedrijfsweekend gehad met je team. Je merkt dat je team hechter is geworden, en dagelijks spreekt over de geweldige reis die jij ze hebt aangeboden. Betekende dat niemand dit weekend wilt vergeten en je bent op zoek naar het organiseren van een meeting waardoor jij en je team samen kunnen nagenieten van deze geweldige reis. We helpen je graag verder op weg – zie hieronder een overzicht van de belangrijkste elementen en informatie om de rendez-vous te organiseren.

Zorg ervoor dat iedereen erbij is

Het bedrijfsweekend was voor iedereen. Daarom is het een ‘must do’ om ook samen met iedereen na te genieten van de geweldige reis. Het is daarom belangrijk om op tijd een datum vast te stellen – dus wanneer iedereen kan. Er zijn een aantal manieren om een datum vast te stellen. Dit kan bijvoorbeeld via de software waarmee jullie je digitale agenda mee bijhouden, of via ‘Datumprikker‘. Verder is er nog een website waarbij het kiezen van een datum een eitje wordt – dit is www.afspreken.nl.

bedrijfsweekend, meeting

Doe het niet alleen

Het alleen organiseren van een dergelijke meeting is meer werk dan je denkt. Tenslotte is het veel gezelliger dat je team betrokken wordt bij het organiseren van de onvergetelijke ‘bedrijfsweekend rendez-vous’! Laat je team helpen met het bedenken van een thema, meehelpen met de aankleding, verzorgen van de catering of het maken van foto’s.

bedrijfsweekend, feest, organisatie

 

Kies een thema

Een thema laat de meegemaakte ‘vibe’ van de onvergetelijke reis herleven! Een tip om een thema te kiezen is; kies een thema dat gelijk is aan het bedrijfsweekend. Denk bij een ‘wintersport incentive reis‘ aan bijvoorbeeld een ‘Après Ski’ thema en bij een ‘safari incentive reis’ een thema met safari dieren. Verder zal een thema het plannen van de activiteiten, catering, uitnodigingen en andere onderdelen vergemakkelijken.

 

ski, wintersport, bedrijfsweekend

Beeldmateriaal is een must

Beeldmateriaal van alles dat jullie hebben meegemaakt tijdens de reis, zal de ‘bedrijfsweekend rendez-vous’ een succes maken. Laat degene die verantwoordelijk is voor al het foto en film materiaal een ‘highlight film‘ maken van maximaal 7 minuten van het bedrijfsweekend maken. Zorg voor een beamer die werkt en geniet samen met je team van de film. Reis samen met je team door de prachtige hoogtepunten en herinneringen van het bedrijfsweekend. Uiteraard naast de hoogtepunten, ook een aantal bloomers laten zien, zodat er veel gelachen kan worden en jullie terugkijken naar een geslaagde bedrijfsweekend!

bedrijfsweekend, uniek, bucket list

Een hapje en een drankje maakt het compleet!

Een meeting zonder bijpassende drankjes en hapjes is volgens ons geen geslaagde meeting. De keuze van de soort hapjes of drankjes wordt een stuk gemakkelijker zodra er een thema is gekozen is. Kies bijvoorbeeld met de meeting van een ‘Thailand incentive’ hapjes  Pad Thai, Pad See Ew of Massaman Curry en als drankjes typisch Thaise drankjes zoals: begin met de lokale koffie of thee die jullie hebben meegenomen als souvenir, sluit vervolgens af met Chang Bier of de lolale Whiskey die je hebt meegenomen uit Thailand. Een idee voor de hapjes: laat je team een poging wagen om de traditionele gerechten zelf te te maken. Waardoor het  lijkt of jullie weer helemaal terug zijn op de bestemming van jouw bedrijfsweekend.

thais, bedrijfsweekend, hapjes

Meer tips en tops over bedrijfsweekend?

Voor meer informatie, tips en tops over een bedrijfsweekend bijvoorbeeld binnen en buiten Europa, check het blog of de FAQ van www.incentivereis.nl. Hulp met het boeken van je (volgende) bedrijfsreis of vragen? Contacteer Bohemian Birds, een erg betrouwbare touroperator gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsreizen! Om altijd op de hoogte te blijven van leuke tips, nieuwtjes en ontwikkelingen binnen de zakelijke reisbranche, check het blog van Bohemian Birds.

Contactgegevens

incentives@bohemianbirds.com
Tel: 020 - 244 0140
Whatsapp:

Bohemian Birds
Prinseneiland 26B
1013 LR Amsterdam