Incentive reis organiseren? Wij geven je graag 5 tips !

sep 21, 2018

Waar moet je aan denken bij het organiseren van jouw incentive reis? 

Belangrijk bij het organiseren van een incentive reis is onder andere het besef dat je hoogstwaarschijnlijk met een grote groep gaat reizen. Een aantal elementen in het boekproces zullen daardoor moeilijker zijn dan je denkt! Voor een grote groep zijn bijvoorbeeld vliegtickets, accommodaties, restaurants en activiteiten moeilijker te boeken dan voor kleine groepen. Hierdoor hebben wij voor jou een stappenplan gemaakt, om ervoor te zorgen dat de organisatie van een personeelsreis gemakkelijker wordt en op de juiste manier wordt gedaan.

Stappenplan voor het organiseren van een incentive reis

Een bedrijfsreis op de juiste manier organiseren? Hieronder onze stappenplan voor jouw ontzorging :

  1. Stel de wensen en behoeften vast die voor, tijdens jouw incentive reis, gerealiseerd moeten worden. Aan de hand van jouw wensen kan Bohemian Birds een incentive reis volledig naar jouw wensen en behoeften organiseren!
  2. Een datum prikken is handig. De datum is relevant voor de beschikbaarheid en een goede prijsindicatie voor onder andere de vliegtickets, accommodaties, restaurants en activiteiten. Bohemian Birds geeft door middel van deze voorkeursdata een eerste prijsindicatie.
  3. Laat Bohemian Birds jouw eerste reisvoorstel maken naar de gewenste bestemming, of laat je verrassen! Aan de hand van de wensen, kiezen wij graag de perfecte bestemmingen voor de incentive reis. Dus
  4. Spar met jouw vaste ‘Bucket List Consultant‘ totdat jij volledig tevreden bent met het reisvoorstel van jouw incentive reis.
  5. Zodra jij volledig tevreden bent, kan je direct jouw incentive reis boeken bij Bohemian Birds.
  6. zwembad, incentive reis, relax

 

Meer tips en tops over incentive reizen?

Voor meer informatie, tips en tops over incentive reizen bijvoorbeeld binnen en buiten Europa, check het blog of de FAQ van www.incentivereis.nl. Hulp met het boeken van je (volgende) bedrijfsreis of vragen? Contacteer Bohemian Birds, een erg betrouwbare touroperator gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsreizen! Om altijd op de hoogte te blijven van leuke tips, nieuwtjes ofwel ontwikkelingen binnen de zakelijke reisbranche, check het blog van Bohemian Birds.

Contactgegevens

incentives@bohemianbirds.com
Tel: 020 - 244 0140
Whatsapp:

Bohemian Birds
Prinseneiland 26B
1013 LR Amsterdam