Wanneer start je met het regelen van jouw volgende incentive reis?

Was je incentive reis een groot succes? Wacht niet te lang en boek de volgende trip!

Door de resultaten van de gerealiseerde bedrijfsreis ben je erachter gekomen dat de trip een erg waardevolle investering is voor het ontwikkelen van jouw werknemers. Het team is hechter geworden, je bent achter de sterktes en zwaktes gekomen en jullie hebben vooral erg veel plezier gehad zonder enige zorgen. Bohemian Birds kan je helpen om jouw vorige bedrijfsreis te overtreffen! Ook al is de volgende personeelsreis volgend jaar of over een aantal jaren.

11 maanden voor je incentive reis

Vooral met het regelen van incentive reizen met grote groepen geldt: Hoe eerder je boekt, des te goedkoper de reis wordt. Dit heeft onder andere te maken met het boeken van vliegtickets. De meeste maatschappijen publiceren de prijzen van de vliegtickets 11 maanden van tevoren. Echter publiceren Low-budget maatschappijen de prijzen 5 tot 8 maanden van tevoren. Denk wel: het boeken van vliegtickets voor grote groepen is niet gemakkelijk. Voor vragen of hulp bij het boeken van vliegtickets kunnen jullie contact opnemen met Bohemian Birds. Zij hebben een groot netwerk bij vliegtuigmaatschappijen waardoor zij de vluchten goedkoper kunnen aanbieden dan wanneer je het zelf doet en het scheelt je een hoop tijd.

The sooner, the cheaper!

Vliegtickets te veel gedoe? Huur een privé vliegtuig!

Gaan jullie op bedrijfsreis met een grote groep en heb je geen zin aan al dat gedoe met vliegtickets boeken? Dat lijkt ons logisch! Waarom niet je eigen kick ass vliegtuig huren? De prijzen zijn vaak niet extreem veel hoger dan het boeken van commerciële vluchten, zeker bij grote groepen dalen de kosten per deelnemer aanzienlijk. Zo zijn er ook erg veel voordelen bij het boeken van een charter vlucht. De check-in & security check zal sneller verlopen en het tijdsslot van de vlucht kan je afstemmen op jouw programma. Ook is het mogelijk om alles aan boord volledig aan te passen volgens jouw wensen en de ervaring zelf is natuurlijk wel heel dik, een eigen vliegtuig alleen voor jullie bestemd!

Your own kick ass plane!

Altijd gratis en vrijblijvende offertes!

Heb je ideeën wat betreft de te realiseren incentive reis en heb jij je wensen en behoeften op een rijtje? Bohemian Birds verleent de service waardoor je gratis en vrijblijvend één of meerdere offertes kan uitvragen, gericht op jouw wensen! Zij onderscheiden zich met unieke accommodaties, unieke activiteiten in de meest landen. Zodra je niet tevreden bent met een aantal elementen, kan je eindeloos sparren met één vaste Senior Bucket List Consultant totdat de bedrijfsreis volledig naar jouw wensen en behoeften is afgesteld!

Free invoices!

Meer tips en tops over incentive reizen?

Voor meer informatie, tips en tops over incentive reizen, check het blog of de FAQ van www.incentivereis.nl. Hulp met het boeken van je (volgende) bedrijfsreis of vragen? Contacteer Bohemian Birds, een erg betrouwbare touroperator gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsreizen! Om altijd op de hoogte te blijven van leuke tips, nieuwtjes en ontwikkelingen binnen de zakelijke reisbranche, check het blog van Bohemian Birds.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly