Top 5 bestemmingen voor incentive reizen buiten Europa!

Op personeelsreis? Hieronder de top en upcoming bestemmingen voor bedrijfsreizen!

Het bepalen van een geschikte bestemming voor jouw incentive reis kan nog wel eens tegenvallen. Hierdoor hebben wij onderzoek gedaan naar de meest populaire en de upcoming bestemmingen wat betreft incentive reizen buiten Europa in 2017. Bestemmingen die van alles te bieden hebben, van prachtige stranden tot ongerepte natuur en van pittoreske vissersdorpjes tot de meest modernste wereldsteden.

Kaapstad

Kaapstad wordt niet voor niets dat het een van de mooiste steden ter wereld wordt genoemd. De zogeheten Moederstad ligt aan de voet van de imposante Tafelberg, en wordt aan de andere kant ingesloten door de blauwe Atlantische Oceaan. In Kaapstad is het vrijwel onmogelijk om je te vervelen. Naast het bruisende centrum en de V&A Waterfront zijn er prachtige stranden, indrukwekkende Kaapse wijnlanden, kleurrijke bloemenvelden, ruige bergen en een fantastische keuken voor relatief weinig geld. Proef de cultuur en bezoek de townships of ga lekker surfen of golfen op één van de groene Golfcourses! Volgens ons met afstand de beste plek voor een incentive reis in het Afrikaanse Continent. Benieuwd hoe een bedrijfsreis naar Kaapstad eruit ziet? Bekijk hem hier!

Helicopter view over Cape Town!

Bangkok & Kanchanaburi

Bangkok is een fascinerende en chaotische metropool vol met indrukken, geuren, culturen, geluiden en hectiek. Een overweldigende stad, vol schitterende bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Bangkok moet je niet zien, maar ervaren!

Kanchanaburi daarentegen is de zogenaamde achtertuin van Bangkok - een gebied met ongerepte natuur en jungle. Hier zijn prachtige avontuurlijke activiteiten en tochten midden door de natuur te doen. Ook The Bridge Over the River Kwai is te zien in dit gebied, een historische bezienswaardigheid met een indrukwekkende geschiedenis. Spreekt de mix: een fascinerende stad en de vrede in de jungle jou aan in combinatie met unieke teambuilding activiteiten? Bekijk hier een voorbeeld!

Find it in Thailand

Marrakech

Wat een geweldige stad is Marrakech! De laatste jaren uitgegroeid tot één van de populairste bestemmingen voor incentive reizen. Laat je betoveren door de kleurtjes, de sfeer, de mensen, het eten en drinken. De stad heeft een prachtig uitzicht over het Atlasgebergte waar allerlei activiteiten mogelijk zijn. Bezoek bijvoorbeeld ook het Djemaa el Fna of slenter over de souks in in de Medina: zeker weten dat je ervan gaat genieten van deze indrukwekkende stad. Een combinatie van deze te gekke stad en de prachtige wilderness van Marokko is natuurlijk nog mooier. Ervaar de woestijn met een 4x4 SUV tour waarbij je door GPS coordinaten naar de kajak tocht en het paragliden wordt geleidt!

Uitzicht over Marrakech en de Atlasgebergte

Colombia

Ga lekker out-of-the-box en ontdek Colombia. Dit land is bezig met indrukwekkende opmars wat betreft de ontwikkeling als toeristische trekpleister. De natuur in Colombia is werkelijk waar adembenemend. Zo kan je een bezoek combineren aan bijvoorbeeld de Amazone, de Andes gebergte en de Caribbean tijdens jouw incentive reis. Ook is een bezoek aan de wereldsteden als Bogotá, Medellin en Cartagena zeer indrukwekkend. Als klap op de vuurpijl zal de noordkust hoogstwaarschijnlijk het mooiste zijn dat je ooit gezien hebt! Colombia is de bestemming voor een onvergetelijke bedrijfsreis!

View over Bogotá

Dubai

Dubai, echt een ongelofelijke stad, alles is over-the-top! Het grootste winkelcentrum, de meeste hoge wolkenkrabbers en de beste hotels ter wereld. Ook het onvoorstelbare kunstmatige palmeiland en de betoverende skyline zijn ongelofelijk. Dubai is een stad die iedereen een keer gezien moet hebben. Combineer deze onwerkelijk mooie stad met de prachtige stranden en laat je betoveren op een onvergetelijke business trip!

De skyline van Dubai

Meer tips en tops over incentive reizen?

Voor meer informatie, tips en tops over incentive reizen, check het blog of de FAQ van www.incentivereis.nl. Hulp met het boeken van je (volgende) bedrijfsreis of vragen? Contacteer Bohemian Birds, een erg betrouwbare touroperator gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsreizen! Om altijd op de hoogte te blijven van leuke tips, nieuwtjes en ontwikkelingen binnen de zakelijke reisbranche, check het blog van Bohemian Birds.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly