Hoe beleef je de vibe tijdens jouw incentive reis opnieuw?

De beste tips om een geweldige bijeenkomst van jouw incentive reis te organiseren!

Stel: je hebt een onvergetelijke personeelsreis gehad met je team. Je merkt dat je team hechter is geworden, en dagelijks spreekt over de geweldige reis die jij ze hebt aangeboden. Deze dag wil niemand vergeten en je bent op zoek naar het organiseren van een bijeenkomst waardoor jij en je team samen kunnen nagenieten van deze geweldige reis. Ons advies: gewoon doen! We helpen je graag verder op weg - zie hieronder een overzicht van de belangrijkste elementen en informatie om een bijeenkomst te organiseren.

Zorg ervoor dat iedereen erbij is

De bedrijfsreis was voor iedereen. Daarom is het een 'must do' om ook samen met iedereen na te genieten van de geweldige reis. Het is daarom belangrijk om op tijd een datum vast te stellen - dus wanneer iedereen kan. Er zijn een aantal manieren om een datum vast te stellen. Dit kan bijvoorbeeld via de software waarmee jullie je digitale agenda mee bijhouden, of via 'Datumprikker'. Verder is er nog een website waarbij het kiezen van een datum een eitje wordt - dit is www.afspreken.nl. Good luck!

Save a date, for everybody!

Doe het niet alleen

Het alleen organiseren van een bijeenkomst is meer werk dan je denkt. Tenslotte is het veel gezelliger dat je team betrokken wordt bij het organiseren van de onvergetelijke 'incentive reis bijeenkomst'! Laat je team helpen met het bedenken van een thema, meehelpen met de aankleding, verzorgen van de catering of het maken van foto's.

Betrek je team bij het organiseren van de 'incentive reis bijeenkomst'!​

Kies een thema

Een thema laat de meegemaakte 'vibe' van de onvergetelijke reis herleven! Een tip om een thema te kiezen is; kies een thema dat gelijk is aan de incentive reis. Denk bij een 'wintersport incentive reis' aan een 'Après Ski' thema en bij een 'safari incentive reis' een thema met safari dieren. Verder zal een thema het plannen van de activiteiten, catering, uitnodigingen en andere onderdelen vergemakkelijken.

The view bij een 'winter incentive Reis'!

Beeldmateriaal is een must

Beeldmateriaal van alles dat jullie hebben meegemaakt tijdens de reis, zal de 'incentive reis bijeenkomst' een succes maken. Laat degene die verantwoordelijk is voor al het foto en film materiaal een 'highlight film' maken van maximaal 7 minuten van de bedrijfsreis maken. Zorg voor een beamer die werkt en geniet samen met je team van de film. Reis samen met je team door de prachtige hoogtepunten en herinneringen van de personeelsreis. Laat de hoogtepunten maar, ook vooral grappige momenten zien in het filmpje zodat, er veel gelachen kan worden en jullie terugkijken naar een geslaagde bedrijfsreis!

Laat 1 iemand verantwoordelijk zijn voor foto en filmmateriaal

Een hapje en een drankje maakt het compleet!

Een bijeenkomst zonder bijpassende drankjes en hapjes is volgens ons geen geslaagde bijeenkomst. Zoals hierboven beschreven is, wordt de keuzen van de soort hapjes of drankjes een stuk gemakkelijker zodra er eerst een thema is gekozen. Kies bijvoorbeeld met de bijeenkomst van een 'Thailand incentive' hapjes zoals: Pad Thai, Pad See Ew of Massaman Curry en als drankjes typisch Thaise drankjes als: begin met de locale koffie of thee die jullie hebben meegenomen als souvenir, sluit vervolgens af met Chang Bier of de locale Whiskey die je hebt meegenomen uit Thailand. Een idee voor de hapjes: laat je team een poging wagen om de traditionele gerechten zelf te te maken. Dan lijkt het net of jullie weer helemaal terug zijn op de bestemming van jouw incentive reis.

Massaman Curry, een heerlijk en toepasselijk gerecht bij een Thaise incentive bijeenkomst!

Meer tips en tops over incentive reizen?

Voor meer informatie, tips en tops over incentive reizen, check het blog of de FAQ van www.incentivereis.nl. Hulp met het boeken van je (volgende) bedrijfsreis of vragen? Contacteer Bohemian Birds, een erg betrouwbare touroperator gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsreizen! Om altijd op de hoogte te blijven van leuke tips, nieuwtjes en ontwikkelingen binnen de zakelijke reisbranche, check het blog van Bohemian Birds.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly