De beste ideeën voor het vastleggen van jouw incentive reis!

Ideeën om jouw incentive reis vast te leggen op foto's en video's!

Tijdens de bedrijfsreis heb je gigantisch veel lol gehad gehad en veel geleerd met je team. Deze onvergetelijke ervaring moet natuurlijk jaren na de incentive reis nog steeds tastbaar zijn! Hoe je hier voor zorgt, wordt hieronder uitgelegd:

Huur een professionele fotograaf in!

Wat is er nu beter om je de hele reis geen zorgen te maken over het professioneel vastleggen van de media? Dat dachten we al... Gelukkig kan je hier een fotograaf inhuren die meereist met jouw groep! Naderhand zal de fotograaf een highlight-film en/of fotoboek maken van jullie vette bedrijfsreis. Stel je voor, een bedrijfsreis met prachtige jungle hikes, relaxen op jullie privé jacht en een tot laat in de nacht op Ibiza dat allemaal professioneel wordt vastgelegd! Tenslotte is een fotoboek en/of een highlight film natuurlijk een fantastische blijvende herinnering die tijdens de bijeenkomst kan worden uitgedeeld. Wil je het echt over the top? Huur dan ook een professionele schrijver!

Take a professional!

Wijs de specialist aan!

Er zal vast iemand in jouw team zijn die de nodige ervaring heeft om met foto's en film te kunnen omgaan. Wijs diegene aan, waarna hij/zij tijdens de bedrijfs trips verantwoordelijk zal zijn voor het maken van de foto's en video's. Ook zullen er mensen uit jouw team zelf foto's en films maken met hun eigen smartphone of camera. Deze verzameling kunnen ze dan na afloop naar de specialist sturen, waarna degene een 'highlight film' kan gaan maken van jullie fantastische bedrijfsreis.

Who is the specialist?

Maak een verhaal in je gedachten

Probeer een verhaal te maken in je gedachte en breng het over in de film, denk aan een soort miniscenario waarbij je bedenkt wat je wilt filmen en vanuit welke hoek. Maak keuzes en kijk naar de lichtinval, breng het verhaal over dat jij in je gedachte hebt en bedenk wat jij mee wilt geven in de film. Een voorbeeld, stel: je wilt een verhaal overbrengen, dat jullie hebben meegemaakt, met een prachtige 'Catamaran Trip'. Hoe is de lichtinval, wat gebeurt er op de Catamaran en welk verhaal speelt zich daar af? Film de sfeer en maak er je eigen verhaal van!

What's the story? Make the story!

Maak een highlight film!

Het is belangrijk dat je de 'highlight film' niet te lang maakt. Waarom? Omdat het dan een langdradige film wordt voor de omstandigheden. Maak een 'highlight film' van maximaal 7 minuten om het publiek te vermaken en te laten beleven wat jullie hebben beleefd. Zet er bijpassende muziek onder met je eigen accenten. Waarna, deze korte en bondige film, van jullie onvergetelijke incentive reis, een genot zal zijn om terug te gaan naar de vibe die jullie op de bedrijfsreis hebben beleefd! Ook zal een korte film van belang zijn als je die wilt delen op social media.

Highlight movie not to long!

Maak het materiaal visueel tastbaar

Zodra al het prachtige beeldmateriaal dat is gemaakt op jullie awesome business trip verzameld is, is het tijd dat deze tastbaar wordt gemaakt. Laat de specialist de 'highlight film' opslaan op een drive voor alle medewerkers die mee waren op de bedrijfsreis. Denk aan een USB omdat deze relatief klein en goedkoop is en veel geheugen kan opslaan. De 'highlight film' kunnen jullie bijvoorbeeld afspelen op een avond waarbij je de bedrijfsreis gaan herleven. Door de USB of een fotoboek te overhandigen kan elke werknemer op ieder gewenst moment nagenieten van deze unieke incentive reis, ook nog vele jaren na de reis!

You should touch it!

Meer tips en tops over incentive reizen?

Voor meer informatie, tips en tops over incentive reizen, check het blog of de FAQ van www.incentivereis.nl. Hulp met het boeken van je (volgende) bedrijfsreis of vragen? Contacteer Bohemian Birds, een erg betrouwbare touroperator gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsreizen! Om altijd op de hoogte te blijven van leuke tips, nieuwtjes en ontwikkelingen binnen de zakelijke reisbranche, check het blog van Bohemian Birds.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly