5 tips voor het organiseren van jouw incentive reis!

Waar moet je aan denken bij het organiseren van jouw incentive reis? Hieronder 5 tips!

Belangrijk bij het organiseren van een bedrijfsreis is het besef dat je hoogstwaarschijnlijk met een grote groep gaat reizen. Hierdoor zullen een aantal elementen in het boekproces moeilijker zijn dan je denkt! Voor een grote groep zijn vliegtickets, accommodaties, restaurants en activiteiten moeilijker te boeken dan voor kleine groepen. Hierdoor hebben wij voor jou een stappenplan gemaakt, om ervoor te zorgen dat de organisatie van een personeelsreis gemakkelijker wordt en op de juiste manier wordt gedaan.

Bezoek de Malediven met jouw team!

Stappenplan voor het organiseren van een incentive reis

Een bedrijfsreis op de juiste manier organiseren? Hieronder een stappenplan:

  1. Stel de wensen en behoeften vast die voor, tijdens jouw incentive reis, gerealiseerd moeten worden. Aan de hand van jouw 'needs' kan Bohemian Birds een incentive reis volledig naar jouw wensen en behoeften organiseren! 
  2. Een datum prikken is handig. De datum is relevant voor een prijsindicatie gezien het boeken van de vliegtickets, accommodaties, restaurants en activiteiten. Dan kan Bohemian Birds een eerste prijsindicatie geven.
  3. Laat Bohemian Birds jouw eerste reisvoorstel maken en zorg ervoor dat je deze goed bekijkt aan de hand van jouw wensen en behoeften tijdens jouw personeelsreis.
  4. Spar met jouw vaste 'Bucket List Consultant' totdat jij volledig tevreden bent met het reisvoorstel van jouw bedrijven uitje.
  5. Zodra jij volledig tevreden bent, kan je direct jouw incentive reis boeken bij jouw vaste 'Bucket List Consultant' van Bohemian Birds. Vanaf dit moment zal jij volledig worden ontzorgd.

Steps to pleasure!

Meer tips en tops over incentive reizen?

Voor meer informatie, tips en tops over incentive reizen, check het blog of de FAQ van www.incentivereis.nl. Hulp met het boeken van je (volgende) bedrijfsreis of vragen? Contacteer Bohemian Birds, een erg betrouwbare touroperator gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsreizen! Om altijd op de hoogte te blijven van leuke tips, nieuwtjes en ontwikkelingen binnen de zakelijke reisbranche, check het blog van Bohemian Birds.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly